Skip to content

Rólunk

A cégről

A CONTROL SOLUTION Kft. 2012-ben alakult külföldi tulajdonosi háttérrel. Az ipari automatizálás terén közel 40 éves tapasztalattal rendelkező csapat segíti munkánkat. Cégünk hivatalos magyarországi partnere a következő gyártó vállalatoknak:

  • DELTA ELECTRONICS; központ: Taiwan
  • YASKAWA; központ: Japán
  • DATASENSING (korábban: DATALOGIC); központ Olaszország

A vevői igények színvonalas kiszolgálása mellett a gyorsaságra is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért folyamatosan bővülő budapesti és három európai raktárunkból napokon vagy akár 24 órán belül teljesítjük Vásárlóink rendeléseit.

Üzletpolitikánk három fő eleme:

  • Professzionális szakmai tanácsadás
  • Rövid szállítási határidő
  • Versenyképes árak

Olyan cégeknek is tudunk segítséget nyújtani, akik nem hetekkel előre megtervezett ütem szerint adják le rendelésüket, hanem karbantartás, javítás, illetve előre nem látható esemény, gépállás miatt, vagy más okból szorulnak azonnali megoldásra. Projektekben is szerepet vállalunk; előzetesen egyeztetett ütemterv szerint vállaljuk a szállítást.

Forgalmazott termékeinkből komplett folyamatirányító rendszer építhető ki, de egyedi berendezések utólagos automatizálására is jól használhatóak. Munkatársaink sokéves tapasztalattal bírnak a termékek beépíthetőségével és alkalmazhatóságával kapcsolatban.

Büszkék vagyunk arra, hogy műszaki csapatunknak köszönhetően cégünk a hazai piacon egyedülállóan széleskörű kereskedelmi-műszaki támogatást tud nyújtani, melynek eredményeképpen nemzetközi beszállítói díjat is elnyertünk.

Valljuk, hogy a minőség nem véletlenszerűség, hanem intelligencia, tapasztalat és pontos, kitartó munka eredménye!