Örömmel jelentjük be az új AX-3 mozgásvezérlő sorozat megjelenését, amely az AX sorozaton belül nagyfokú rugalmasságot kínál, és így lehetővé teszi, hogy az adott alkalmazáshoz a legjobb teljesítmény-ár aránnyal rendelkező eszközt válasszuk.
Az új AX-3 modellek a következőket tartalmazzák:
 
AX-304ELA0PA1P és AX-304ELA0PA1T
A PNP és NPN digitális kimenetekkel. Az egyaránt elérhető AX-304EL akár 4 pont-pont EtherCAT tengelyt is tud támogatni, ezáltal az AX-3 sorozat legköltséghatékonyabb Motion Controller megoldása. Tartalmaz még 2 kapcsolt Ethernet portot, gyors digitális bemeneteket és kimeneteket, valamint RS232/485 soros portokat.
 
AX-308EA0MA1P
A meglévő AX-308EA0MA1T PLC-hez hasonlóan ez az új eszköz akár 8 EtherCAT tengelyt is képes kezelni, és támogatja a mozgásvezérlési funkciókat, mint például a hajtómű, az CAM és az interpolált mozgások. Mostmár beágyazott PNP digitális kimenetekkel is elérhető.
 
AX-316EA0MA1T
Az AX-308E-vel azonos jellemzőkkel az AX-316EA0MA1T PLC ugyanazokat a mozgásvezérlési funkciókat támogatja, HW interfészek (többtengelyes mozgásfunkciók, gyors digitális bemenetek és kimenetek, soros portok, Ethernet portok, SSI és inkrementális kódoló interfészek) és legfeljebb 16 EtherCAT tengelyt támogat.
 
AX-364ELA0MA1T
Az AX-364EL mozgásvezérlő PLC legfeljebb 64 pont-pont EtherCAT tengelyt támogat, nyolc tengely esetén pedig többtengelyes mozgásvezérlési funkciókat (áttétel, ECAM, interpoláció). Ugyanazokkal a HW interfészekkel rendelkezik, mint az AX-308E és az AX-316E.
 
Mindezek az eszközök kompatibilisek a meglévő Delta AS moduláris I/O modulokkal, amelyek közvetlenül csatlakoztathatóak a CPU jobb oldalához, és ugyanazt a kommunikációs protokollt támogatják (Ethernet/IP, Modbus TCP, Modbus RTU és OPC UA). ) nincs szükség további licencekre vagy külső modulokra.
 
Örömmel értesítjük továbbá, hogy ezek az eszközök már szerepelnek a DIADesigner-AX-ben, amely a jól ismert CODESYS automatizálási platformon alapul.
DIADesigner-AX megkönnyíti az egész szoftverfejlesztési folyamatot mind az egyszerű PLC-alkalmazások, mind az összetett mozgásvezérlési feladatok esetében, összhangban az olyan nemzetközi szabványokkal, mint az IEC 61131-3 és a PLCopen.
 
Az interfészek teljes készletével, számos különböző kommunikációs protokoll támogatásával, szabványos szoftverprogramozással és skálázhatósággal az AX sorozat rendkívül rugalmas és sokféle alkalmazásra alkalmas a különböző piaci szegmensekben, mint például a csomagolás, a famegmunkálás, a fémmegmunkálás és az összeszerelés.

Kérdés esetén, keressen bennünket bizalommal! support@controlsolution.hu
 

Recommended Posts